göra stan osäker?...njaa..

I lördags började jag o Mats o Leo kvällen hemma hos Mats hockeykompis o hans tjej, lite innan 9 gick vi o lämnade Leo hos sin farmor o farfar och vi andra gick vidare till Pio´s.
Jag åt en himmelsk god fläskfilé.
Efter det fortsatte vi på Bulls uteservering, och efter det på Bond. Fram tills dess var det kul. Jag hade väl "kul" på Bond med, jag dansade o så, men då och då slog tanken mig "okej, här är ett rum med blinkande lampor och här står ett gäng idioter och dansar allt vad dem kan"
Minns mig tycka att det var skitkul för några år sen, men tycker att det är helt meningslöst nu faktiskt.
Går gärna ut o så, men just det är klubbandet där man dansar så svetten rinner skippar jag nog. jaoopp.

Idag har jag varit ledig. Jag och Leo har bland annat lekt med lera.
Eller, han ville att jag skulle bygga med leran. helst av allt hjälm, klubba och puck. det blev såhär fint ;)


erkänn att jag har talang!


koncentration...

nehej nu ska jag ta o duscha minsann..

hejhej

första gången hos frisören

japp nu har jag äntligen klippt av mitt 10 meter långa hår. yes!
Nej det är ju förstås Leo som för första gången suttit i frisörstolen.
Trodde först att det skulle bli en massa protester från honom, men han var jätteduktig och gjorde precis som frisören sa till honom att göra.

före


Efter, btw den minen hade han hela tiden. han var som förstelnad men lös upp med ett leende när frisören frågade om han ville ha lite färg i håret :)




"det var en kyckling som hette gullefjun...." :) bäst i hela världen!

Nu väntar sängen och sen två dagar med jobb

tjing tjing

"Jag gillar såna här sjörövarskepp som är fulla med käk"

Helt ärligt så poppar det dagligen upp fraser från pippi på de sju haven i min hjärna. Leo älskar den filmen, och den rullar titt som tätt hemma hos oss.

Andra saker jag också gillar, förutom sjörövarskepp fulla med käk, är glada överraskningar.
Idag när jag kom hem från jbbet visade Mats en spidermantröja och spiderman strumpor han köpt till Leo i stan idag.
Sen sa han "ska du inte gå o kolla vad som ligger på sängen?" Självklart gjorde jag det och såg två paket på Cubusmärket på
"Är dem till mig?" frågade jag lite halvt ovetande
Självklart var dem det, och jag öppnade dem lika spänd och förväntansfull som ett barn på julafton.
I paketet låg ett vitt linne (Mats hör när han vill, jag har nämligen sagt nån gång att jag behöver ett helt vanligt sådant)
Där var även en svart tunika, en vit och lila randigt tröja, och ett svart linne. Mest basplagg, men väldigt fina ändå :)
Viki som jobbar på Cubus ju hade hjälpt honom :)
meee liiike

Nu har jag bara två dagar kvar på salladsbaren. Undrar om jag kommer ha salladsbarsabstinens sen. Idag kom jag på mig själv att skynda med disken så jag skulle hinna göra lite krutongen innan jag skulle gå hem. Bara för att det e roligt lixom. Och jag känner mig lite bsviken ibland när Kirsten hunnit före mig med att tex hacka gurka bara för att jag hade lust att göra det just den dagen. haha, men det e ju bra att det e så.
Tror jag kommer trivs precis lika bra på haga med faktiskt :)

nej nu ska jag sova för nu känner jag att jag snart blir övertrött o skriver bara massa strunt.

hejhej


så många bilder, så lite tid

i tre dagar har jag varit inne på fujis hemsida och försökt framkalla bilder. Tar ganska mkt kort, speciellt på Leo och känner att jag måste framkalla dem, men antingen är det fel på fujis hemsida eller på vår dator, för har det tagit EN TIMMA att försöka ladda upp 10 bilder, och det kommer ändå stå "sidan kan inte hittas" snart, för det har det gjort de andra dagarna...strängt tycker jag :(

Idag var lyckan stor när Mats kom med två leksaksmotorcyklar till Leo. han hade suttit i en timme på uteserveringen o tjatat om mopederna som stod på andra sidan gatan, för alla som brukar träffa Leo vet att han älskar motorcyklar och hjälmar och pratar non stop om detta, så Mats gick o köpte två st, och han släppte dem inte ur händerna på hela kvällen, somnade till och med med dem :)

Satt o kollade på "livet på BB" på femman för en stund sen och kom på mig själv att få lite panik på en tjej som bara ville andas lustgas ocg vägrade släppa den ens i några sekunder även fast barnmorskan sa till henne flera gången att hon måste andas vanlig luft. Hmm..måste varit så barnmorskorna tänkte om mig :P Blir iaf hyffsat avskräckt av att titta på det programmet. kvinnorna som ska föda är helt galna. hujedamej!

Nu ska jag sova för imorgon väntar ännu en dag på jobbet.

hejhej

tre dagars ledigt och liseberg

nu när jag inte bloggar så ofta längre märker jag att hag tappat lite läsare, men jag har några trogna anhängare kvar, tack ska ni ha ;)

Var ledig fre-söndag denna veckan, härligt!

Igår var jag Mats, Leo, Appi, Lotta, Anna och Markus på liseberg, i ca 9 timmar. åkte därifrån vid 10 tiden.
Anna, Mats o Markus blev helvilda direkt när vi kom dit o skulle åka Balder, kanonen och hela faderullan. Jag däremot behöver lite uppvärmning först med tex bergbanan och flumride.
Men jag åkte iaf de två och även spinrock, uppswinget, uppskjutet och hang hai (aka ingong) haha.
Spin rock åkte jag förra året och tyckte den var jättekul. Denna gången kändes det inte som jag satt fastspänd så hårt som jag ville med tanke på att man vid några tillfällen hänger upp o ner i luften, så när vi gungade högst upp glappade den lite, och även fast den inte skulle kunna lossna var det extremt obehagligt.
Om jag ska kunna gilla en karusell måste jag sitta så hårt fastspänd så det nästan gör ont. Det gjorde jag på hang hai, och den var skitkul :)
Leo åkte ca 13 gånger massa olika barnkaruseller, nästa år blir det åkpass till honom ist för mig ;)

När vi kom hem efter 11 nån gång i gårkväll var det bara raka vägen i säng för mig eftersom jag skulle upp tidigt i morse o jobba. När jag la mig var jag helt slut o det kändes som hela jorden snurrade.
När jag hade somnat och Mats sen kom in o skulle lägga sig pratade jag i sömnen :)
Sanna: Jag har stekt den
Mats: Vad snackar du om?
Sanna: Jag har stekt den
Mats: Vilken då?
Sanna: KUDDEN!

haha :)

Jag har inga foton att lägga in från liseberg nu, men får tigga till mig några utav Appi och Anna, så ska jag lägga in dem sen :)

Jag bjuder på en cool bild på Leo i sina solglasögon ist



hejhej