aldrig mer

jag ska faktiskt aldrig mer köpa hamburgare på Max, Burger King eller McDonalds...ibland får jag för mig att jag e sugen på det, eller jag äter det för att vi e på väg nånstans o det finns inte så mkt annat att välja på.
Men varenda gång mår jag illa medans jag äter det och får inte ner ens halva hamburgaren.
Värst var det igår. Jag var superhungrig och kände att jag ville ha nåt rejält att äta.
Men efter två-tre tuggor på hamburgaren och ca 4 pommes fick jag tyvärr slänga det. Det kändes som oerhört onödiga pengar, men jag mådde riktigt illa medans jag åt. Hamburgaren var helt slabbig, och pommesen var oljiga och mjuka och det kändes typ som jag åt nåt jag hittat i soporna.
blää. Nä, nästa gång jag blir "tvungen" att äta på nåt sånt ställe så tar jag en sallad, hur hungrig jag än är.
Annat är det med "riktiga" hamburgare som man gör hemma med riktig köttfärs, eller på restaurang eller nåt som känns lite mer äkta. det är mer okej tycker jag.

Jag säger inte detta för tat jag tror att jag e nån hälsofantast eller nåt, för det e jag verkligen inte. Jag funkar mer såhär:
Äter gärna nyttig och ordentlig mat. Typ fisk, potatis och grönsaker, så jag känner att jag får i mig näring.
Och sen fyller jag på med en rejäl påse godis.
yeah!
:)

snart dax för jobb, och sen helg.

hejhej

tisdag

tisdag, och dags för jobb igen...fast jag mådde som ett as när jag vaknade... riktigt förkyld har jag gått o blivit. men jag kurerar mig med panodil och hoppas på det bästa.

I söndags var jag o Mats på gekås o shoppade lite julklappar...det var galet mkt folk där. Vissa stunder var jag helt fast med kundvagnen, inklämd bland andra kundvagnar...man blir ju nästan klaustrofobisk.
Men vi fick handlat lite, så det känns bra :)
Jag o Leo bakade även pepparkakor igår, så nu börjar det så smått kännas som julen e på g.
Tänkte lägga upp bilder på det, men av nån anledning går det inte att lägga in bilder från min mobil till datorn nu..skumt.

Igår var jag även o klippte mig o färgade håret..
Tre timmar tog det...måste säga att jag har alltid tyckt innan att det verkar kul o spännande att vara frisör, men det måste ärligt talat va galet tråkigt...att hålla på i tre timmar med en o samma kund. Man får nog ha rätt bra tålamod iaf.
Hur som helst så blev jag nöjd med mitt hår. Jag hade ju brunt innan, i lite varmare toner. Men nu är det ljusare och i kallare toner, ja dem e så kalla så det till o med gränsar till grått. men det gör inget :)
Är lite allergisk mot gula toner i blont hår, så då får det hellre gränsa till grått :)
klippte en bit på håret med.

nu ska jag äta o sen e det dags för jobb.

hejhej

beslutsångest? jag?

Kan man gå i terapi mot beslutsångest? den börjar bli löjlig nu...okej, LITE okej är det att jag har svårt att välja vad jag ska ha på mig för kläder, eller vad Leo ska ha på sig för kläder...men när nån köper tex 2 frallor och 2 bullar på jobbet, och jag har svårt att bestämma mig om jag ska slå in frallorna eller bullarna först i kassan, då har det gått för långt. hahaha. :) Det tar inte så lång tid för mig att bestämma mig, men att jag ens funderar över vilket jag ska slå in först är lite oroväckande ;)
Sen har jag ALLTID beslutsångest över stora saker. Kan tycka att en sak verkar bra ena dan, och nästa dag kan jag inte ens fatta hur jag kunde tänka så. Ibland får jag nog släppa den säkerhetsspärren, och bara satsa. Vågar man inget, vinner man inget.

Nu har jag lämnat lilleman på dagis. Hade utvecklingssamtal med "Anno".
Det gick ganska fort. Dem är nöjda med Leo, och jag är nöjd med dem :)

Nu ska jag laga lite mat, och sen jobbar jag från 13-19.
Ledig imorgon, och det e skönt.

hejhej


söndag

då var det söndag igen...veckorna är sig lika...det känns alltid som jag längtar efter nåt, men kommer aldrig på vad.
nu har jag blivit tvingad att kolla på en film så ska sluta nu...
skriver nu bara för att, lixom...

imorgon är en ny vecka med nya tag...det gillar vi ;)

halloweenfest

igår var vi på halloweenfest hos fidde och helena:



Jag och Helena


Jag och Mats



idag ska vi på kalas hos Mats mormor.
hejhej

när barnen får en chans att bestämma själva

Leo har slutat helt med välling nu, för han tycker inte om det längre. Därför måste vi se till att han är ordentligt mätt innan han lägger sig nu, eftersom han alltid drack välling tidigare innan läggdags.
Igår när jag och Leo låg i sängen och han inte ville somna:

Leo: Mamma, jag äta.
Jag: Vill du äta? är du hungrig?
Leo: Mmm
Jag: Vad vill du äta för nåt då?
Leo: Godis

haha :)

Jaha nu har man varit en "sjukling" igen. Vill helst inte klaga när jag är sjuk, eftersom det finns de som är sjuka på mycket värre sätt än bara feber eller maginfluensa.
Men i måndags när jag vaknade hade jag 39 graders feber och kände mig ganska hjälplös när jag skulle ta hand om Leo och gå upp o äta frukost med honom, när jag inte ens kunde stå upp en kortare stund utan att bli yr i bollen och nästan svimfärdig.
Jag fick ta 2 panodil och sen fick Leo ligga i sängen med mig o kolla på tv tills jag klarade av att gå upp.
Nu känner jag mig helt bra, förutom lite värk bakom ögonen. Konstigt det där.