hemma idag

idag har jag varit hemma med sjukling...fast jag måste säga att peniccilinet gjort underverk med hans ögon under natten. det är bara lite rött under ögonen, annars är det som bortblåst...skönt :)
Men han får ändå vara hemma resten av veckan o kurera sina öron så han inte blir sämre innan vi åker till Ungern.

Men vilket vårväder det har varit idag...fick ett ryck o putsa fönsterna i eftermiddag :)
Bjöd pappa på lunch också, och han hade med sin glass o en bok till Leo. en tjock bok med mkt text. Men Leo lyssnar flitigt o vi har redan läst mer än halva boken :)

Imorgon är det Mats som får vara hemma och jag ska till jobbet.

hejhej

lite nytt igen

Igår var vi på Ikea i helsingborg. Vi åkte dit för att köpa lite tavelramar och en vit hylla till Leo, men kom hem med lite mer än så. alltid kul :)

Vi tog bort den fula bruna byrån som Leo har sina kläder i, och satte ist dit den nya vita hyllan att ha sina leksaker i, och flyttade kläderna till garderoben där han hade sina leksaker tidigare och hängde för ett skynke. ni hänger med va? ;) Det blev såhär iaf:




I denna hörna ska vi så småningom ha en liten mysig läshörna, men tills vi hittat en liten soffa att ha där får Mats gamla hockeytröja pryda väggen så att det inte blir så tomt :)

Tänkte även lägga upp en bild på hur vardagsrummet blev sen förra helgen för er som inte sett:

Före: (hoppas du inte har nåt emot att du kom med på bilden pappa ;))



Efter:


Ovanför fåtöljen ska det upp lite foton med :)

I morse när Leo vaknade var hans ögon helt igenlimmade och han var extremt svullen och röd runt ögonen och över näsbenet.
Åkte till vårdcentralen som konstaterade att han hade ögoniflammation, öroninflammation på höger öra och sprucken trumhinna på vänster öra...så det blir antibiotika i tio dagar och inget dagis under dessa dagar heller. stackars liten, hoppas han blir frisk snart.

hejhej

ännu mera fixarfrassar

i helgen har vi hunnit med en massa.
I lördags var vi på kalas för att fira morfar, Johanna och Elijah och lilla snusmumriken jayden, nyast i släkten.
Lina Glenn o Oliver var hemma o hälsade på vilket var trevligt :)

Söndagen spenderades här hemma med ännu mera målande.
Anna o Markus var här o hjälpte till.
Det som fick vit färg denna gång var soffbordet, sidobordet, hallbyrån och tv-bänken.
Vi målade även den röda fondväggen ljus ljus grå.
det blev helt galet fräscht :) vi köpte även en ny matta att ha i vardagsrummet

Igårkväll tittade jag o Mats på "black swan" den var bra, men lite psycho. Visste att jag skulle drömma mardrömmar om den. haha.
Sen blir det ju inte bättre av att Leo pratar om att det finns spöken hemma, som sitter uppe på hans byrå och som bara kommer när det är mörkt.
Och häromnatten vaknade jag av att sirenen på hans polismotorcykel började tjuta även fast ingen var i närheten av den. Jaa vad ska man tro. Hoppas det är ett snällt spöke isf :P

Jobb i eftermiddag och jag tror att det kommer vara sjuuukt mkt att göra. semlor kommer flyga till höger o vänster o det kommer va kaos. men vi får se :)

hejhej

big change

får ett litet lyckorus i magen varje gång jag får in i köket. Anledningen är att jag fortfarandei nte riktigt vant mig vid att vi numera har gjort nytt där, och blir positivt överraskad när jag ser hur fint det är.
I helgen har nämligen jag Mats o Anna slipat ett runt bord, fyra trästolar och e skänk och målat detta vitt.
för er som inte vet eller kommer ihåg hur det såg ut innan, kommer här två bilder på det. tog inga "före" bilder, så ni får nöja er med det lilla man ser i bakgrunden från Leos kalas i höstas :)


det förra bordet...

och skänken..


och här har vi som det ser ut nu :)






Igår var jag o Anna o köpte nya knoppar till skänken med, och idag ska Anna till Gekås o se vad hon mer kan hitta för fint. hon e så snäll som hjälper till o håller i trådarna :)

nu e det snart dags för jobb..

hejhej