på bättringsvägen

Leo var riktigt dålig i gårkväll och inatt med feberfrossa/kramper eller vad det nu var. skakade hysteriskt och skrek hysteriskt och var helt kokhet.
Idag har han fortfarande feber, men inte lika mycket, och då är han såhär glad:



Leo visar upp sina hockeygubbar framför kameran


Idag har jag jobbat. Leo fick va hemma själv, han e ju ändå såpass stor nu. Jag skrev bara en lapp till honom när han sov "Mamma har gått till jobbet. Mat finns i kylen, ring om det är nåt"
neeeej självklart lämnar jag aldrig min gullefjun ensam. Mats slutade 12 idag, så vi bara "bytte av varandra" när han kom hem o så kilade jag iväg till jobbet.
Leo får vara hemma hela veckan.

Imorgon börjar jag tidigt, så nu blir det lite tv tittande innan jag ska sova.
Halv 10 börjar nya avsnitt av "ultimate survival" på discovery...wiii :)

sjuklingar

Igår var jag hemma med magvirus, och idag sitter det fortfarande i men är mkt bättre.
Leo däremot är mkt sämre än jag, nu ikväll hade han nästan 40 graders feber. Han har knappt ätit på hela dan och han som annars är så aktiv har bara sovit, och slappat i soffan och blivit ledsen över allt typ.



Men det går nog över om nån dag eller två. Han får äta mkt isglass och får kanske en leksak eller två för att bli på bra humör :)

Nu ska jag titta på nån av de tre filmer vi har hyrt.

hejhej

Det sitter inte i blodet, det sitter i huvet

Mitt sockerbegär.
Efter det antalet kakor jag åt igår (blev ju en deeel över från kalaset i lördags) bestämde jag mig för att inte äta några idag, och nu har jag redan ätit två st :(
Det e inte det att jag e så sugen på det så att jag bara dras mot köket som en magnet, för kakor är inte min stora favorit, men jag tänker att om jag inte äter det nu så kommer jag att bli sugen på det sen och tänka på det hela tiden och inte kunna koncentrera mig på nåt annat ocg bli sur o grinig..
och så kommer försvarsmekanismen "Jamen vaddå, det e ju bara EN kaka" Ja, men bara EN kaka ca 10 ggr om dan, blir en del i längden :(
fyyy på mig som har så dålig karaktär.
Det är en jäkla fixidé e vad det är. En vana som behöver brytas helt enkelt. Man BEHÖVER inte äta nåt onyttigt varje dag för att vara glad och ha ett fungerande liv.
Försök förklara det för min hjärna!
Lättare sagt än gjort!

cause I´m a big boy now

Idag fyller världens bästaste bästa Leo 2 år. HURRA HURRA!!!
Det firade vi med att titta på när pappa Mats spelade hockey...särskilt bra gick inte matchen..Leo fick till o med stå utanför isen och peka på målet och ropa till Mats "där pappa, dääär!!"
hahaha!

Men igår var det full rulle för hela slanten. Jobbade från 6.30-12
Sen hem o dsucha, fixa där hemma, och sen kalas kl 3 men en MASSA folk. Men det funkade bra trots allt och trevligt var det också :)
Leo fick en massa bra presenter.
Bland annat
*En äkta hockeyhjälm från Bauer (ett märke, ingen släkting, för er okunniga) ;)
*Bord och stolar i hans storlek
*superbra vinterskor. kan inte alla manicker med den, men Fiddes ord att beskriva dem var "bättre skor än mammas och pappas tillsammans" SÅ bra var dem alltså :)
*massa fina kläder
*massa roliga leksaker och lera och pennor
*pengar
*en matta
och en massa andra bra saker, både han och jag var väldigt nöjda, tack alla :)

Han fick även en överraskning idag när vi kom hem från hockeyn. Det låg ett paket utanför dörren, och det var från våra nyinflyttade grannar som bott där en vecka. Hon frågade mig häromdan hur gammal Leo är och då sa jag att han fyller 2 på söndag, och det hade hon kommit ihåg och köpt en paket till honom. En legopolisbil. Hur snällt och gulligt är inte det på en skala?

här e lite bilder

såhäääär glad e jag på min födelsedag!!


gos med kusin oliver


Jag, mamma och Oliver :)


lilla dockan Zoe


fina tårtor från konditori Haga





kvällen avslutades med lite spex, och Mats mamma som blev ivring fotograf i "Bingo Rimér-anda" haha :)


Tog en massa fler bilder, men orkar inte lägga upp fler för nu e klockan sovdax

godnatt